• вівторок

    15 жовтня, 2024

  • 12.8°
    Легкий дощ

    Миколаїв

  • 15 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 12.8° Легкий дощ

Названі можливі місця проведення бою між Усиком та Дюбуа

HwopEor2q14mZdH1X4Liq44J-8MsiPzlpiVaDLOQrDhkY4174wFQTz3GjpdO_AMyuRuHvDzsLrO3q3XB9DipVoRXQK_fpwbK_HX0GZRbPM3I3u8hAVGJplczENW6KvL-vLlLX3lh1H6D5VjrWFhx5Es

Згідно з правилами промоутерських торгів попередньо потрібно запропонувати щонайменше три потенційні дати та три можливі місця проведення бою. Промоутер українського боксера Олександра Усика заявив, що найближчий бій із Данієлем Дюбуа може пройти у Польщі, Великій Британії або на Близькому Сході. Команда суперника вже одержала запрошення обговорити ключові моменти майбутнього контракту.

Близький Схід - найімовірніший варіант

Нагадаємо, що раніше команда українського боксера планувала провести поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі з іншим британським боксером - Тайсоном Ф'юрі. Букмекерська контора Фавбет та інші всесвітньо відомі букмекери вже почали приймати ставки на те, де пройде бій і хто стане переможцем. Але команди не змогли домовитися і бій не відбувся. А ось обов'язок для Усіка провести обов'язковий захист одного зі своїх поясів залишився. Тож новим суперником українця став британець Даніель Дюбуа.

Поки що організація поєдинку перебуває на стадії переговорів, про що у своєму останньому інтерв'ю заявив промоутер Усіка Олександр Красюк. Серед можливих варіантів місця проведення бою промоутер назвав Близький Схід, Польщу та Велику Британію. Останній варіант розглядається менше через комерційну вигоду, оскільки 22 липня тут проведе свій бій Тайсон Ф'юрі. Польща з точки зору вигоди більш реалістичний варіант Саудівська Аравія також готова заплатити великі гроші.

"Можливо проведення бою на рубежі липня та серпня. Він може відбутися у Варшаві, але ми розглядаємо й інші варіанти. Виступ чемпіона світу у важкій вазі Усіка також викличе інтерес у цій країні. У Польщі люблять бокс, там багато хто зацікавлений в організації такого поєдинку" — пояснив промоутер.

Переговори розпочалися ще на початку квітня і мають тривати приблизно місяць. Якщо сторони домовляться, розпочнуться промоутерські торги. Поки що команда українця намагається диктувати свої умови на правах чемпіона. Від імені Усіка переговори ведуться з Queensberry Promotions – компанією топ-промоутера Френка Уоррена. Найспірніші питання поки що - це розподіл гонорарного фонду та місце проведення бою.

Нагадаємо, що зараз Олександр Усик є володарем чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі. Статистика українця – це безпрограшна серія боїв, а саме 20-0, 13 КО. У британця – 19-1, 18 КО. 25-річний британець у грудні минулого року захистив пояс WBA Super.

Читайте також: