• четвер

    19 вересня, 2024

  • 15.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Ясне небо

Тарас Кремінь

Тарас Кремінь

Уповноважений із захисту державної мови, Народний депутат України VIII скликання

Колеги-нардепи, уникаймо популізму: його і так достатньо в світі

Якими б не були конспірологічно-технологічні прийоми, але мені прикро, що народні депутати від демократичної коаліції, замість плідної роботи у Верховній Раді України, 23 вересня приїхали до Миколаєва, щоб, напевно, підтримати, як пишуть авторитетні ЗМІ, ініціативу місцевого лідера медведчуковського осередку та наполягати, коли апогей популізму досягне штучної амплітуди, на відставці першого заступника голови облради М.Соколова. 

Крім того, заяви про, начебто, необхідність внесення до порядку денного питання щодо висловлення недовіри 24-ій голові Миколаївської обласної ради В.Москаленко, яке я більше розцінюю, як емоційну дію, насправді суперечить чинному законодавству в частині діяльності органів місцевого самоврядування. 

До речі, посвідчення голови облради особисто вручав тодішній спікер парламенту В.Гройсман, який і сьогодні спостерігає за областю, в тому числі, крізь призму передостаннього засідання Кабміну, на якому пообіцяв створити спеціальну урядову комісію та допомогти стабілізувати ситуацію на півдні України. Там йшлося не тільки про дороги...

Дозволю собі нагадати, що голосування за керівний склад облради відбувався 3 грудня 2015 року, в тому числі, за Вашої, панове, присутності. Крім того, попередні домовленості щодо партійного розподілу керівних посад відбулися, до речі, далеко не на Адміральській.

Колеги-нардепи, уникаймо популізму: його і так достатньо в світі.