• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Тарас Кремінь

Тарас Кремінь

Уповноважений із захисту державної мови, Народний депутат України VIII скликання

Лікарням - краще обладнання, лікарям - підвищення зарплат!

Відповідно до прийнятих Постановою Кабінету Міністрів України інвестиційних проектів та обсягів фінансування, необхідних для їх реалізації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2017 році, нам із колегами Ігорем Бриченко та Вадимом Підберезняком вдалося залучити на Миколаївщину чималі кошти.

Так, з моєї ініціативи сьогодні ми передали колективу реанімаційного відділення Лікарні швидкої медичної допомоги унікальний бронхофіброскоп нового покоління OLYMPUS BF-XT40 вартістю 667 тис. грн., аналогів якому в нашій області немає. 

Це - ідеальний терапевтичний багатофункціональний ендоскоп із інструментальним каналом 3,2 мм, який використовують для ендобронхіальних електрохірургічних терапевтичних маніпуляцій. Високе розширення зображення, зручний блок управління, приладдя, а також шафа-автоклав, додатково придбаний з міського бюджету, - можливість порятунку численних життів пацієнтів ЛШМД.

Привітавши колектив лікарні, яку очолює Олександр Дем’янов, з Новим роком, домовилися із колегами тримати на контролі впровадження медичної реформи, зокрема, в частині формування госпітальних округів, підвищення платні, матеріально-технічного забезпечення, залучення молоді до нових напрямків діяльності в сучасній медицині. Безсумнівно, Миколаївщина з її потенціалом та нашою із земляками підтримкою досягне найкращих результатів.

Висловлюю вдячність членам Уряду та колегам-нардепам за підтримку проектів соціально-економічного розвитку Миколаївщини. Вірю, що 2018 рік буде рясним на подарунки!