• понеділок

    14 жовтня, 2024

  • 11.5°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 14 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 11.5° Похмуро

Чому навіть бюджетні девайси Apple вважаються преміальними

Вважають, що елітарні девайси завжди коштують шалених грошей, тому доступні лише вузькому колу людей. Однак у Apple з недавніх пір розширили цільову аудиторію своїх продуктів, запропонувавши кілька цінових варіантів для найбільш затребуваних товарів.

З цього матеріалу ви дізнаєтеся, чи можна придбати преміальний яблучний пристрій, заплативши за нього посильну суму.

Доступний годинник – унікальні можливості

Купертинівці створили нарешті розумний годинник з необхідними можливостями і в актуальному дизайні, але за абсолютною доступною вартістю. Завдяки цьому рішенню компанії, купити Еппл Вотч SE тепер можуть усі охочі.

Акцент у пристрої зміщений на безпеку людини та моніторинг її фізичного стану, тому Apple Watch SE підійде спортсменам, людям із слабким здоров'ям, підліткам та фанатам ЗОЖ.

При цьому годинник наділений привабливим дизайном, що припаде до душі шанувальникам стильних аксесуарів. Та й наявність такого гаджета на зап'ясті вкаже навколишнім на смак власника та його прагнення прекрасного.

Застарілі смартфони все ще варті уваги

Враховуючи багаторічну підтримку від Apple і досить потужні комплектуючі, за мінімального бюджету можна сміливо розглядати торішні конфігурації. Наприклад iPhone 12 або 13 мало чим поступаються у продуктивності актуальнішим побратимам, зате пропонують:

  • чудові камери. Якість оптики, прийнятні показники світлосили та технології інтелектуального покращення фотографії дозволять робити визначні знімки навіть на застарілий iPhone;
  • естетичний вигляд моделей. Суворі лінії корпусу та гострі грані вкажуть на свіжість дизайну, а елітні лаконічні забарвлення підкреслять «породу» вашого телефону;
  • якісні дисплеї Вибирайте пристрої з OLED чи IPS – якість картинки вас приємно здивує.

З деяких пір розробники Apple акцентують на розвитку нейромереж у своїх девайсах, тому зручність взаємодії з апаратом реалізована на найвищому рівні у всіх моделях без винятку незалежно від дати релізу.

Дизайн - важливий аспект для сучасного користувача

Починаючи з iPhone 12 та пізніше візуальне оформлення смартфонів практично незмінно. Оновлення стосуються дрібниць: матеріалів корпусу, кольорів, розміру об'єктивів. Апарат двох-трирічної давності виглядає також привабливо і небагато хто на око визначить, яку саме модель ви придбали.

Застарілі конфігурації мають преміальний і естетичний вигляд, тому смартфон легко інтегрується в будь-який образ, надаючи йому елітарності. А в поєднанні зі смарт-годинником, навушниками або планшетом з яблучним логотипом, ви набудете репутації шанувальника високих технологій і статусних девайсів.

Іншими словами, щоб блиснути преміальним девайсом не потрібно вивертати навиворіт кишені, достатньо грамотно вибрати апарат та відповідні аксесуари.

 

 

Читайте також: