• середа

    9 жовтня, 2024

  • 13.2°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.2° Переважно ясно

В 2024 році «ПАЕК» збільшили площі під овочівництво до 2000 га та інвестували в будівництво теплиць

У 2024 році ТОВ «СП  «ПАЕК» збільшить земельні площі під овочівництво до 2000 гектарів.  

Про це повідомляє преслужба «ПАЕК».

За словами власника компанії, аграрія Юрія Кормишкіна, значні інвестиції спрямовано в будівництво нових теплиць під вирощування розсади та овочів. 

«Овочевий потенціал компанії. Цьогоріч ми збільшили загальну площу під овочівництво до 300 га, нам вдалося зібрати два врожаї овочів, що є позитивним чинником для майбутнього розвитку даного напрямку. На 2024 рік плануємо збільшити площі під овочі до 2000 га. Заплановано значне інвестування в тепличні комплекси для вирощування розсади та у систему зрошування. План мінімум — 10 сучасних теплиць», — розповідає власник ТОВ «СП «ПАЕК».

Як повідомив Юрій Кормишкін, в уже збудованих теплицях посіяли редиску. 

«Ми відкриваємо для себе нові напрямки в овочівництві, вивчаємо нові культури. Сьогодні вже в збудованих теплицях висаджена редиска, є перші сходи. Будуємо ще ряд теплиць для сезону 2024 року!!!», — зазначив Юрій Кормишкін.

Нагадаємо, миколаївська компанія «ПАЕК», яка спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових і олійних культур, диверсифікувала бізнес, розпочавши овочевий напрямок.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба «ПАЕК».

Читайте також: