• середа

    9 жовтня, 2024

  • 21.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.2° Похмуро

У розвідці Британії вважають, що виснаження військ – найбільша проблема армії РФ

Станом на 10 липня російський артилерійський обстріл тривав у північному секторі Донбасу. Проте якихось серйозних територіальних поступів не було.

Про це повідомили у Міністерстві оборони Великобританії у Twitter.

Українські сили продовжували чинити локальний тиск на російський оборонний рубіж на північному сході Херсонської області, також, ймовірно, не досягнувши територіального успіху, йдеться у повідомленні.

Як наголошується у зведенні, втома військових через відсутність регулярних перерв від участі в боях – одна з найсерйозніших проблем російської армії. У розвідці повідомили, що російське інформаційне агентство, що базується в далекосхідному районі озера Байкал, опублікувало відео, в якому дружини солдатів 36-ї загальновійськової армії Східного військового округу безпосередньо звертаються до місцевого політика із закликом про те, щоб їхні чоловіки повернутися додому. в Україні. Одна жінка заявила, що особовий склад 5-ї окремої гвардійської танкової бригади «психічно та фізично виснажений», оскільки перебуває на дійсній бойовій службі з 24 лютого 2022 року.

Відсутність запланованих перерв в інтенсивних бойових умовах, найімовірніше, є однією з найруйнівніших із багатьох кадрових проблем, які Міноборони Росії намагається вирішити серед розгорнутих сил, йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Раніше повідомлялося, що українські воїни успішно відбили ворожий штурм у напрямку Краснопілля та чергову спробу наступу у напрямку Мар'їнки Донецької області.

Читайте також: