• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 17.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 17.1° Похмуро

За підтримки нардепа Гайду для 300 дітей у Миколаєві організували свято Святого Миколая

У Миколаївському академічному художньому драматичному театрі відбулося свято до дня Святого Миколая для понад 300 дітей.

Про це повідомила пресслужба народного депутата Олександра Гайду.

Свято нардеп організував разом з очільницею Благодійного фонду «Дотягнись до Неба» Веронікою Етнарович. Захід відвідали більше 300 діток, що знаходяться під опікою, з прийомних, багатодітних родин та ВПО у День Святого Миколая.

«Від Миколая дітки отримали смаколики та були запрошені поринути у світ казки «Фарбований лис». Сюжет вистави вчить ніколи не обманювати, бо все таємне і приховане завжди з’ясовується, а правда завжди перемагає. Наші маленькі українці заслуговують на свято, веселощі та мирне дитинство», — зазначив Олександр Гайду.

Він подякував Благодійному фонду «Дотягнись до неба» за постійну підтримку та допомогу для жителів та гостей Миколаєва.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба народного депутата.

Читайте також: