• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 24.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 24.5° Переважно ясно

Шмигаль відвідав оновлене шкільне укриття у Миколаєві

Шмигаль відвідав шкільне укриття у Миколаєві. Фото: соцмережі прем’єр-міністраШмигаль відвідав шкільне укриття у Миколаєві. Фото: соцмережі прем’єр-міністра

У четвер, 26 вересня, премʼєр-міністр України Денис Шмигаль відвідав одне з реконструйованих шкільних укриттів у Миколаєві.

Про це Денис Шмигаль повідомив у своєму телеграм-каналі.

Премʼєр-міністр зазначив, що навчання офлайн, де це можливо, є одним із пріоритетів роботи уряду в освітній галузі.

«Сьогодні ми ознайомилися з реконструйованим укриттям одного з навчальних закладів у Миколаєві. Це більш ніж 900 квадратних метрів освітніх просторів під землею, які одночасно можуть розмістити понад 500 учнів», — пише Денис Шмигаль.

йШмигаль відвідав шкільне укриття у Миколаєві. Фото: соцмережі прем’єр-міністра

Також він розповів, що модернізацію укриття провели за благодійні кошти. 

«Дякую всім, хто долучився до збору. Тепер у закладі є все необхідне для комфортного й безпечного навчання навіть під час повітряних тривог», — додав премʼєр-міністр.

йШмигаль відвідав шкільне укриття у Миколаєві. Фото: соцмережі прем’єр-міністра

Наразі понад 70% шкіл області почали навчальний процес офлайн або у змішаній формі. Уряд спрямував регіону на облаштування шкільних укриттів понад 550 мільйонів гривень.

Денис Шмигаль вручив студентам закладів вищої освіти Миколаєва сертифікати на академічну стипендію Кабінету Міністрів на перший семестр цього навчального року.

йШмигаль відвідав шкільне укриття у Миколаєві. Фото: соцмережі прем’єр-міністра

Нагадаємо, у Миколаєві батьки учнів зруйнованої гімназії №48, які тимчасово навчаються на базі ліцею імені Олега Ольжича, поскаржились, що дітей передчасно вивели з укриття

Читайте також: