«Щитом захищаєш інші міста», — нардеп Чорноморов привітав Миколаїв з Днем міста

Народний депутат Артем Чорноморов опублікував привітання з 233-ю річницею Миколаєва.

Нардеп поширив відеоролик, на якому зображені краєвиди міста.

«Твої світанки та заходи сонця не сплутати ні з чим. Мости через річки та постійний гомін вулиці-серця міста Соборної, твої садочки та школи для дітей, університети для студентів, музеї для туристів, кожен двір та вуличка. Сьогодні все це намагається знищити ворог. Але ти стоїш. Нескорений та величний Миколаєве. Таким тебе роблять твої люди – сильні та сміливі, люблячі та натхненні твоєю красою. Багато хто з них сьогодні залишив тебе, свій Дім. Проте ти знаєш, що коли стане безпечніше вони повернуться і відбудують те, що сьогодні болить. А поки ти чекаєш та щитом захищаєш інші міста нашої України, ставши Фортецею Півдня. Місто-герой Миколаїв. З днем народження! Ми, миколаївці, зробимо все, щоб ти процвітав. З твоїм днем, нескорене місто!», — написав він.

Раніше повідомлялося, що 233-ю річницю з дня заснування Миколаїв відсвяткує в онлайн-форматі.

Як відомо, у березні Президент України Володимир Зеленський присвоїв Миколаєву звання міста-героя.

Співробітники Головного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій звернулися до миколаївців напередодні Дня міста.

Одеський міський голова Геннадій Труханов привітав Миколаїв напередодні дня міста, яким традиційно прийнято вважати другу неділю вересня.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич привітав з Днем Миколаєва та опублікував відео для тих, хто був вимушений залишити місто.

Голова Миколаївської військової адмністрації Віталій Кім опублікував відеоролик до Дня міста Миколаєва.

Депутатка Миколаївської міської ради, голова фракції «Слуга народу» Тетяна Домбровська привітала жителів міста з 233 річницею від дня заснування Миколаєва.

Співак, телеведучий Коля Сєрга, який зараз служить у теробороні, напередодні Дня міста привітав миколаївців.

Дивитись повну версію