• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Виктория Москаленко

Виктория Москаленко

Глава Николаевского областного совета 7 созыва, депутат Николаевского областного совета 8 созыва

Заява голови обласної ради

Шановні жителі громади Миколаївщини!

У п’ятницю, 28 жовтня, мало відбутись пленарне засідання восьмої чергової сесії Миколаївської обласної ради сьомого скликання. Вважаю за доцільне нагадати, що всі питання порядку денного пройшли обговорення у постійних депутатських комісіях, погоджувальній раді голів фракцій та президії обласної ради. Здавалося б, бери і працюй у сесійній залі.. Ззовні ж кероване розхитування призвело до банального зриву сесії. 

Втім, і до сьогодні певними особами здійснюються провокативні спроби дестабілізувати ситуацію. Їм абсолютно не цікаве життя регіону. В хід ідуть кулуарні домовленості. Ці люди керуються лише одним бажанням – якомога швидше захопити владу. Все це сьогодні не на користь громаді Миколаївщини. Хочу наголосити, що попри тиск, який здійснюється сьогодні на мене з боку окремих народних депутатів України та Миколаївської обласної ради, писати заяву щодо складання повноважень за власним бажанням я категорично відмовилась. Я обрана депутатським корпусом на законних підставах і виконуватиму свої функціональні обов’язки.

Мною підписано розпорядження про скликання пленарного засідання восьмої сесії Миколаївської обласної ради 10 листопада у четвер. Сподіваюсь, що відповідальним політикам – депутатам Миколаївської обласної ради і представникам усіх без виключення фракцій вистачить здорового глузду і політичної волі зібратися завтра 10 листопада і працювати заради виборців. Людей, які нам довірили сьогодення та майбутнє. Давайте не перетворювати сесійну залу на «політичний театр». Досить!

До конструктивної роботи запрошую усіх, кому небайдужа доля Миколаївської області. І особисто голову Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка. Пане голово, від нашого з Вами діалогу залежать: виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери області, розв’язання проблем у дорожній галузі, стабільне функціонування закладів охорони здоров’я, узгодження на посади керівників закладів комунальної власності, ухвалення низки програм, зокрема підтримки малого та середнього підприємництва. Йдеться про виділення коштів бізнес-інкубатору для учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та інвалідів. Ухвалення звітів керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної прокуратури, розв’язання проблем ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Об’єднаймося! Заради соціального спокою Миколаївщини!