• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Тарас Кремінь

Тарас Кремінь

Уповноважений із захисту державної мови, Народний депутат України VIII скликання

Бразилія готова навчатися в Україні!

На запрошення почесного консульства Бразилії в м. Дніпро, Українсько-Бразильського Центру сьогодні разом із Народним депутатом України, співголовою групи міжпарламентський зв`язків з Бразилією Віктор Романюк долучилися до української делегації, яка в Бразилії бере участь у всесвітній освітній конференції #FAUBAI2018, яка розпочалася 14 квітня 2018 в м. Ріо-де-Жанейро, а з 22.04 - в м. Сан-Пауло. 

Серед завдань візиту - презентація української системи вищої освіти, рекрутинг бразильських студентів на навчання до України, участь у роботі #ExpoPos2018, професіональний обмін серед викладачів, обмін науковими досягненнями. 

Зі свого боку агітую бразильців познайомитися із університетами Миколаївщини, нашим науковим потенціалом, особливо враховуючи те, що до 1917 року в Миколаєві досить непогано діяло почесне консульство Бразилії. 

Учасники найпотужнішої за роки Незалежності делегації - заступник міністра освіти і науки України Роман Греба, директор ДП “Український державний центр міжнародної освіти” Олена Шаповалова, почесний консул Бразилії у м. Дніпро Олег Василенко, ректори університетів. 

Окрема подяка за організацію візиту Надзвичайному і Повноважному Послу України в Республіці Бразилія Ростиславу Троненку.

Фінансування участі відбувається за рахунок сторони, що запрошує.