• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23° Мінлива хмарність

Станіслав Мартиросов

Станіслав Мартиросов

Депутат Миколаївської обласної ради 6 скликання, депутат Миколаївської міської ради 8 скликання

Коли тобі вже майже 70…

Вітаю всіх українців та друзів України!

Наприкінці тижня, як завжди, пропоную вам поговорити про важливі змісти та тенденції.

Отже, 9 травня, на яке було зроблено так багато прогнозів вже майже тиждень як минуло, але ніяких особливих змін у діях Росії ми не побачили. Всім відома пристрасть росіян прив’язувати якісь події до певних, «сакральних» для них дат. Але це не означає, що, якщо їм не вдалось підігнати події до певної дати, вони відмовляться від того, чого вони хотіли досягти. Будуть вперто йти до заявленої мети, поки у них буде така можливість, поки їх не зупинить спротив та внутрішні проблеми.

Отже, не варто очікувати принципових змін у ситуації у середньостроковій перспективі. Вони будуть намагатися наступати, українці будуть боротися, а цивілізований світ допомагатиме українцям у цій боротьбі. Крім військової допомоги «Велика сімка» планую фактично спонсорувати українську державу. Рішення про виділення 30 мільярдів євро у наступні півроку майже узгоджено і має бути прийнято найближчого.

Про те, що ми лише на початку довгого шляху говорить і міністр оборони України Олексій Рєзніков.

Ну, і на останок. 9 травня стало помітно, наскільки постарішав Володимир Путін. Він вже дуже старий. Це особливо помітно, коли бачиш, як він читає текст з папірців і папірці зліпаються. Такий собі починаючий Брєжнєв. І це ще один момент для розуміння його мотивів – коли тобі вже майже 70, а Радянській Союз ще не відновлено – треба поспішати.

Українці та друзі України – якщо ви мене бачите і чуте – ви живі. Залишайтеся і надалі такими.

За цим кланяюся – побачимось!