• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23° Мінлива хмарність

Станіслав Мартиросов

Станіслав Мартиросов

Депутат Миколаївської обласної ради 6 скликання, депутат Миколаївської міської ради 8 скликання

Щодо розповсюдження інформації

Вітаю всіх українців та друзів України!

Українські сили міцно тримають заняті позиції на Миколаївщині та Херсонщині, ворог продовжує обстрілювати миколаївський напрямок, намагаючись залякати захисників та мирних мешканців. Натомість, наші військові вражають ворожі сили. Напружені бойові дії на півдні тривають, наші сили працюють і це не привід для паніки, або розповсюдження інформації. А щодо розповсюдження інформації ми ще про це поговоримо.

Десятки мільйонів українського збіжжя та іншої аграрної продукції заблоковані на базах зберігання через російську агресію. Порти Одеси, Миколаєва закриті та не працюють. Це загрожує голодом низці, перед усім, африканських та азійських країн. Росія заявляє, що готова зняти їх блокаду після зняття санкцій з неї та, взагалі, не перешкоджає експорту української продукції. Але це відверта брехня, яку чудово розуміють у всьому цивілізованому світі.

А тепер про розповсюдження інформації. Як відомо, вчора було завдано ракетного удару по Баштанці, були жертви та руйнування. А не задовго до цього у соціальних мережах публічною особою було розповсюджено інформацію про появу там важливого інфраструктурного об’єкту. За кілька днів по тому, по Баштанці вдарили.

Під час війни будь який об’єкт інфраструктури може стати мішенню ворога, будь який, на жаль. Бо знищення таких об’єктів зменшує нашу можливість до опору. Отже, всім публічним особам, та й всім іншим, непублічним, теж, слід тисячу разів подумати, перш ніж вкидати інформацію про них у відкритий доступ. Для того, аби це не стало цілевказанням для ворога. І для того, аби не було приводу казати, що серед публічних людей України, у найважчий для неї час, присутні, скажемо так – не дуже обережні та розсудливі люди, через дії яких українці можуть втратити найцінніше – життя.

Українці та друзі України – якщо ви мене бачите і чуте – ви живі. Залишайтеся і надалі такими.

За цим кланяюся – побачимось!