• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 22.2°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 22.2° Мінлива хмарність

Топ засобів для стійкого макіяжу

Існує кілька причин, чому важливо обирати стійкі засоби для макіяжу:

  1. Довговічність макіяжу. Стійкі засоби для макіяжу допоможуть вашому макіяжу триматися протягом дня, не розтікаючись і не тьмяніючи. 
  2. Зменшення потреби у виправленні. Стійкі засоби для макіяжу не потребують частого підправлення протягом дня. Це може заощадити вам час і дати вам впевненість у тому, що ваш макіяж буде виглядати бездоганно, навіть якщо ви не маєте можливості його поправити.
  3. Збереження кольору. Стійкі засоби для макіяжу не змінюють колір протягом дня. Це означає, що ваш макіяж буде виглядати свіжим і бездоганним.
  4. Впевненість у собі. Стійкі засоби для макіяжу дають вам впевненість у тому, що ваш макіяж буде виглядати відмінно протягом дня. Це може допомогти вам відчувати себе більш красивою і впевненою в собі.
  5. Зменшення шкоди для шкіри. Деякі нестійкі засоби для макіяжу можуть містити інгредієнти, які шкодять шкірі. Стійкі ж засоби для макіяжу, як правило, містять значно менше таких інгредієнтів, що робить їх більш безпечними для вашої шкіри.

При виборі стійких засобів для макіяжу варто враховувати ваш тип шкіри та ваші потреби. Важливо також обирати лише якісні перевірені косметичні засоби, приміром, на ​​https://eva.ua/ua/promotion/.

Ось кілька прикладів засобів зі стійким ефектом:

Праймер

Patricia Ledo Trend Pearl Primer Moisturizing завдяки приємній ніжній консистенції та рівномірному розподілу без ефекту маски забезпечує комплексний ефект — перекриває темні кола та сліди втоми під очима, розгладжує, подовжує стійкість усього макіяжу.

Clinique Superprimer Face Primers. Легкі силіконові полімери в складі праймера маскують розширені пори та дрібні зморшки. Засіб сприяє рівномірному розподіленню тонального крему, утворенню однорідного, стійкого покриття. 

Dolce & Gabbana Secret Shield Protective Smoothing Primer SPF 50 PA++++ з розгладжувальними властивостями призначений для сухої та комбінованої шкіри. Засіб миттєво робить шкіру гладкою, захищає від впливу сонця та впливу зовнішніх чинників, підтримує гідробаланс шкіри.

Тональна основа

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42/PA +++ надає шкірі природного відтінку, усуває пігментні плями, приховує недосконалості. Засіб легко розподілити рівним шаром, він швидко вбирається, підвищує стійкість макіяжу й доглядає за шкірою. 

Erborian CC Water Cream — бестселер! Крем створює свіжий та оновлений вигляд обличчю: водночас тонує та вдосконалює шкіру, покращує текстуру та колір, розгладжує дрібні зморшки, спричинені зневодненням.

Chanel Sublimage Le Teint — це розкішний засіб для надання природного сяяння! Він вирівнює тон, дбає про гідробаланс і покращує стан шкіри, підкреслючи її природне сяяння.

Консилер

Lumene Blur Longwear Concealer Light маскує дрібні зморшки, темні кола та сліди втоми, забезпечує бездоганний вигляд впродовж дня. Консилер надає шкірі здорового вигляду, розгладжує її та створює чарівний гладкий фініш. 

IsaDora Cover Up Long Wear Cushion Concealer 60 Green Anti-Redness завдяки своїй м’якій формулі допомагає приховувати нерівності шкіри. Засіб також чудово приховує пігментацію, висипання і темні кола.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer характеризується ультралегкою консистенцією. Повноцінно приховує висипання, судинну зірочку, почервоніння або темні кола під очима. 

Пудра

Deborah 24Ore Perfect Compact Powder SPF 15 допомагає створити досконале покриття та підтримує шкіру в тонусі завдяки доглядальним компонентам. Водостійка пудра забезпечує легкий UV-захист і підтримує гідробаланс шкіри. Продукт має шовковисту текстуру та ніжний аромат, є простим у нанесенні.

Maybelline New York SuperStay 24H Hybrid Powder-Foundation маскує недосконалості, вирівнює та покращує колір обличчя. Продукт матує шкіру, запобігає появі жирного блиску і допомагає зберегти макіяж бездоганним впродовж усього дня.

Туш для вій

Pastel Show Your Look Long Lasting Mascara дарує насичений колір, розкішну довжину і вигин, зберігає бажаний ефект протягом 24 годин: засіб стійкий до вологи, сліз, поту.

Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara надасть віям дивовижну довжину й органічно доповнить будь-який образ. Формула забезпечує стійкість протягом 15 годин, не збивається грудками.

Тіні для повік

Bronx Colors Metallic Cream Eyeshadow з металевим ефектом — неймовірно стійкі рідкі тіні з ефектом металік зроблять образ неповторним.

Chanel Ombre Premiere Longwear Powder Eyeshadow дарують рівномірний та стійкий колір на повіках. Якщо ви прагнете ще підвищити стійкість продукту та додати чарівного мерехтіння, наносьте зверху на цей продукт рідкі тіні для повік Chanel Ombre Premiere.

Помада

Quiz Cosmetics Velvet Lipstick Long Lasting завдяки легкій кремовій текстурі м’яко ковзає по губах, запобігає стягнутості шкіри та дарує відчуття комфорту протягом усього дня. 

Inglot HD Lip Tint Matte забезпечує стійкий насичений колір з матовим фінішем, промальовує бажаний контур легко завдяки рідкій консистенції, згладжує нерівності та приховує недоліки, не залишаючи відчуття сухості. Делікатний складу засобу підходить для чутливої шкіри.

Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick з ультрастійкою формулою дарує до 16 годин ідеального вигляду. Унікальна технологія робить покриття стійким до відбитків і розтирання. Легка консистенція робить засіб приємним і невагомим на губах.

Використання стійких засобів для макіяжу допоможе зробити ваш макіяж більш довговічним, бездоганним і безпечним для вашої шкіри. Сяйте увесь день!

Читайте також: