• субота

    28 вересня, 2024

  • 19.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.1° Мінлива хмарність

Російські чиновники підірвались на міні, одному відірвало ноги

Двоє чиновників Краснояружського району Білгородської області РФ підірвались на встановленій російськими військовими міні.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Чия міна у підсумку, і так зрозуміло. Російська протитанкова міна, аби наші ДРГ не пройшли. Успішне мінування. А всього два роки назад це виглядало би як фантастика», — написав він.

Губернатор Бєлгородської області В′ячеслав Гладков також повідомив про підрив, не уточнюючи, що серед постраждалих двоє посадовців.

«За попередньою інформацією, в районі хутора висока машина із мирними мешканцями підірвалася на міні. Троє людей постраждали: у одного чоловіка часткова ампутація нижніх кінцівок, у другого — закрита черепно-мозкова травма. Бригадами медицини катастроф постраждалі доставляються до міської лікарні № 2 міста Білгород. Ще один постраждалий перебуває в Червоноружніській центральній районній лікарні: у нього струс мозку. Вся необхідна медична допомога надається», — написав він.

Петро Андрющенко повідомив, що ноги відірвало замголови Краснояружської адміністрації Ігорю Бородаєнко. Він перебуває в реанімації в тяжкому стані. У голови адміністрації Вязовського сільського поселення Галини Пащенко мінно-вибухова травма та розривна рана м’яких тканин голови.

Третій пасажир обійшовся струсом мозку та закритою травмою органів грудної клітки і черевної порожнини.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі підірвали автомобіль одного з російських правоохоронців.

Читайте також: