• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 13.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.1° Мінлива хмарність

«Чуєш, «Гради» х*ярять? Це цілий день така х*йня», — окупанти шоковані натиском ЗСУ

Російські військовослужбовці на тимчасово захоплених територіях України мріють не перемогти, а залишитися живими.

Про це свідчить нове перехоплення телефонної розмови, опубліковане Службою безпеки України в Telegram.

На записі звучить розмова двох росіян, один із яких перебуває на позиціях. Він описує, як Збройні сили України не дають окупантам виконувати завдання командування, контролюючи ситуацію за допомогою безпілотників та артилерії.

— Пташка вирахувала, як почали 152-й накладати... ми ледве ноги винесли, в укритті сидимо, – каже він.

Судячи з його слів, утечею закінчується кожна така спроба.

— Приходимо: як почали нас петушити із двох гармат! Як почали нас вогнем... Ми зй...бували пішки звідти, – скаржиться окупант.

З його розповіді зрозуміло, що військовослужбовці РФ шукають можливість вціліти й потрапити додому і вже не вважають метою перемогти у розв'язаній війні.

— Чуєш, «Гради» х...ярять? Це цілий день така х...йня. Це не передати. Як це пережити – не знаю. Узагалі не знаю... Як тільки вижити хоча б, – чути на записі його слова.

Нагадаємо, телефонні переговори військовослужбовців російських окупаційних військ свідчать про панічні настрої в їхніх лавах, що викликано великими втратами в живій силі, успішним просуванням Збройних сил України, сотнями відмовників, проблемами з нестачею палива та боєприпасів через руйнування та вогневий контроль переправ та мостів.

Читайте також: