• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 18.7°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.7° Похмуро

«Якої б якості вони не були, в будь-якому разі будуть стріляти в нас», — полковник Костенко про мобілізованих на Південь росіян

Полковник СБУ Роман Костенко прокоментував перекидання перших мобілізованих на Південь України. Він акцентував, що «додатковий ресурс противника – завжди погано для поля бою».

Про це він розповів в ефірі телеканалу «Еспресо».

— Додатковий ресурс противника – завжди погано для поля бою. Оскільки це завжди люди в танках, з автоматами та іншій військовій техніці. Тому, якої б якості вони не були, в будь-якому разі вони будуть стріляти в нас, – пояснив він.

Роман Костенко додав, що на цьому напрямку вже є перші вбиті мобілізовані росіяни.

— Проте не можу не погодитись з тим, що дійсно все залежить від якості мобілізаційного ресурсу Росії. Ми розуміємо, що перші мобілізовані з РФ вже є на Півдні України. І перші вбиті теж є. Для нас нічого не змінюється. Наша артилерія буде щільніше бити по окупантах, скільки їх би не було, – підсумував полковник СБУ.

Раніне повідомлялось, що за наявною інформацією, росіяни вже підтягують щойно набраних мобілізованих на південь України, проте це завдання для них дуже ускладнене.

Читайте також: