• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 12.3°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 12.3° Ясне небо

На території двох шкіл у Первомайську збираються побудувати укриття: розробка проєктів обійдеться у 800 тисяч гривень

Управління освіти Первомайської міськради в Миколаївській області уклало договори на виготовлення проєктно-кошторисної документації будівництва укриттів на території двох шкіл.

Про це, як пишуть «НикВести», свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Мова йде про гімназію №4 та ліцей «Ерудит». Договори уклали з фізичною особою-підприємцем Олександром Стацюком без проведення аукціону. Кожен проєкт коштує 402 тисячі гривень. Підрядник має запропонувати для обох шкіл по два варіанти укриття з економічними обґрунтуваннями.

ФОП Стацюк Олександр Анатолійович зареєстрований у селі Кінецьпіль Первомайського району Миколаївщини понад 17 років. Займається рекламою, будівельними, інженерно-технічними роботами. З 2019 року підприємець отримав у Первомайському районі бюджетних підрядів на 5,2 мільйона гривень, з яких майже половина суми — договори, укладені у 2023 році.

Нагадаємо, з вересня 2023 року у Миколаєві планують відкрити для навчання офлайн близько 13 шкіл. У деяких освітніх закладах батьки зможуть самостійно обирати, відпускати дітей на навчання до закладу чи залишити на дистанційному. Згідно з моніторингом Управління освіти міської ради серед школярів, 65% з них бажають навчатися очно.

Для початку навчального року в офлайн-форматі Управління освіти міської ради оголошує тендери на влаштування у школах укриттів. Так, укриття в школі №23 відремонтують за 2,2 мільйони гривень.

Читайте також статтю «НикВести» «Загрози та виклики перед початком навчального року: чи повернуться діти за парти в Миколаєві».

Читайте також: