• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 23.9°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.9° Мінлива хмарність

За сприяння народних депутатів Арахамії та Кормишкіної Миколаївщина отримала 74 Tesla Powerwall

П’ять прифронтових областей України отримали 326 потужних акумуляторів-павербанків Tesla Powerwall. Миколаївщині направлено 74 такі пристрої. 

Як зазначили в Миколаївській обласній військовій адміністрації, все це стало можливим завдяки Міністерству цифрової трансформації України, компанії «Tesla», Інституту телекомунікацій — Національному дослідному інституту (м. Варшава), Польському Уряду, американській благодійній організації «Direct Relief», БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» та підтримці і значному сприянню народних депутатів України Давида Арахамії й Ірини Кормишкіної.

Як говориться у повідомлені Миколаївської ОВА, системи Tesla Powerwall 2 працюють за принципом павербанків. Вони заряджаються від електроенергії та тримають заряд протягом 12–14 годин.

— Їх встановлять у лікарнях, школах, ЦНАПах та інших об’єктах критичної й соціальної інфраструктури. Це допоможе цим установам продовжувати працювати під час можливих блекаутів. Дякую всім, хто допомагає нашій області!, — зазначив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

В свою чергу народна депутатка України Ірина Кормишкіна запевнила, що депутати Верховної ради України від Миколаївщини продовжать всебічно підтримувати рідну область.

— Моя робота, як народного депутата, часто зосереджена на співпраці з іноземними компаніями, фондами, організаціями. Кожного разу, коли зустрічаємось, говорю про потреби українців в умовах війни. Практично завжди мене чують. І я дякую усім, хто допомагав і продовжує підтримувати нашу країну, нашу боротьбу. Разом ми не тільки поборемо темряву, але й здобудемо Перемогу, — говорить Ірина Кормишкіна.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба народного депутата.

Читайте також: