• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 15.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.6° Ясне небо

В Миколаєві відбулося прощання з подружжям Вадатурських, у будинок яких влучила російська ракета

У Миколаєві відбулася церемонія прощання з Героєм України, Генеральним директором компанії «Нібулон» Олексієм Вадатурським та його дружиною Раїсою.

Про це повідомляють у прес-службі підприємства.

Церемонія відбулася у закритому режимі через військові погрози.

— Проте це не завадило віддати всі належні почесті Олексію та Раїсі Вадатурським. Саме у Миколаєві вони жили та працювали, виховували сина та онуків, заснували та будували своє підприємство, відоме далеко за межами України, і залишалися зі своєю командою до останнього подиху, – пишуть у повідомленні.

На підприємстві зазначають, що глибоко зворушені загибеллю Олексія Вадатурського.

— Ця втрата до глибини душі вразила кожного «нібулонівця», завдала біль та смуток багатьом миколаївцям, українцям та партнерам компанії по всьому світу. Пам'ять про Олексія Опанасовича та Раїсу Михайлівну житиме вічно в наших серцях, звучатиме луною найкращих спогадів, сотень відомих цитат та історій про них.

Усі працівники нашого підприємства у різний час вдячні засновнику та генеральному директору ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексію Вадатурському за створені робочі місця та безцінний досвід, яким він завжди щиро ділився, за підтримку та турботу, за силу духу та безперервний рух уперед заради кожного з нас. Адже завдяки Олексію Опанасовичу наш багатотисячний колектив став справжньою родиною. Для всіх він був прикладом незламності, вольової рішучості до втілення найамбіційніших ідей щодо розвитку компанії та рідної України.

Об'єднаний цією втратою колектив компанії «НІБУЛОН» невтомно втілюватиме далекоглядні ідеї та напрацювання Олексія та Раїси Вадатурських у світлу пам'ять про них, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в п‘ятницю, 5 серпня, у Володимирському кафедральному соборі в Києві відбулась церемонія прощання з Олексієм та Раїсою Вадатурськими. Відомий бізнесмен, власник підприємства «Нібулон» загинув разом з дружиною внаслідок прильоту російської ракети по їхньому будинку в Миколаєві.

Подружжя Вадатурських загинуло у ніч на 31 липня, коли Росія завдала наймасовішого з початку війни обстрілу Миколаєва. У їх будинок влучила ракета С-300.       

Згідно з однією з версій вбивства бізнесмена Олексія Вадатурського, яку перевіряють у прокуратурі, росіяни навмисно обрали його ціллю.

Читайте також: