• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 20°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20° Мінлива хмарність

У Миколаївській області провели перший офіційний онлайн чемпіонат з синхронного плавання

У середу, 24 серпня,  відбувся перший відкритий онлайн чемпіонат Миколаївської області з синхронного плавання.

Про це розповіла старша тренерка-викладачка Олена Шумилова, передає Суспільне.

У змаганні взяли участь 35 спортсменів із Миколаївської, Одеської, Донецької областей.

Це перший офіційний онлайн чемпіонат Миколаївської області з синхронного плавання. Учасниці представили довільну програму сольного виступу, також виступали дуети у довільній програмі.

Комплекти нагород розігрувались у чотирьох вікових категоріях.

— Було чотири категорії: десять років та молодші, 12 років та молодші, 13-15 років, 15-18 років. Спортсменки знімають відео там, де перебувають зараз. Відео відправляється суддям і вони оцінюють, — сказала тренерка.

За словами Олени Шумилової, майже у всіх категоріях переможцями стали спортсмени з Миколаївської області, які входять до складу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Україна» та Миколаївської обласної школи вищої спортивної майстерності.

— Наступний важливий старт для наших спортсменок — Всеукраїнські змагання з плавання синхронного «Українська зіронька», які відбудуться наприкінці жовтня, згідно з календарним планом, — сказав начальник управління молоді та спорту Миколаївської обласної військової адміністрації Михайло Ніколаєв.

Нагадаємо, що миколаївського фристайліста Олександра Абраменка нагороджено орденом «За заслуги» II ступеня.

Такоє повідомллося, що в середу, 24 серпня, миколаївський тхеквондист Сімур Мірзоєв завоював золоту медаль на чемпіонаті Європи серед клубів з тхеквондо (ВТФ) у столиці Естонії Таллінні.

Читайте також: