• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 17.7°
    Гроза

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.7° Гроза

«Майже кожного дня працювали до опівночі», — комунальники полагодили перебитий росіянами водогін у центрі Миколаєва

Фахівці КП «Миколаївводоканал» полагодили водогін, який було пошкоджено ракетним ударом армії РФ біля скверу «Серце міста».

Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства.

«Майже тиждень, дякуючи клятим рашистам, мешканці мікрорайонів Соляні та Північний жили без води. В результаті ракетного обстрілу було пошкоджено водогін. Хлопці майже кожного дня працювали до опівночі. Загалом сталося п’ять витоків на цій мережі», - відзначили у водоканалі.

Комунальники замінили 32 метри зруйнованої труби на нову поліетиленову. Встановили один хомут та дві муфти діаметром 500 мм. Ремонт бригади робили за допомогою двох різних екскаваторів, трактору Т-150, автомобілю ЗіЛ. Лише в одну годину ця техніка «з’їдає» від 10 до 30 літрів палива, відзначається у повідомленні.

Таким чином, підприємству довелося витратити лише на нові матеріали понад 348 тисяч гривень, щоб все полагодити.

«Це ще не порахували скільки витратили пального та не отримали рахунок від підрядної організації, фахівці якої теж допомагали працювати. Ось чому ми просимо містян по можливості підтримувати нас фінансово та не забувати сплачувати за спожиті послуги!», — звернулися до миколаївців на підприємстві.

Нагадаємо, що вночі 27 вересня Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів – орієнтовно о 01:04 та 04:02. Попередньо, з РСЗВ «Торнадо-С» ворог вдарив по різних районах міста.

Через ворожі обстріли у центрі Миколаєва були понівечені як мінімум 8 багатоповерхівок. У них вибиті вікна, зруйновані балкони. У двох будинках пошкоджена покрівля.

Читайте також: