• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 14.8°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.8° Переважно ясно

Аграрна компанія «ПАЕК» цього року висадить 14 видів різноманітних овочевих культур

Ілюстрація.Фото: «ПАЕК»

Власна торгова марка компанії «ПАЕК» «СМАКОТА»  в цьому році запропонує українському та іноземному ринку широкий асортимент плодоовочевої продукції.

Згідно затвердженого плану виробництва, господарством по вирощуванню овочів запланована висадка 14 культур. Серед них рання капуста, кабачок, цибуля озима, цукрова кукурудза, ранній буряк, морква та картопля, кавун, томати, перець салатний, баклажани, цибуля яра, морква пізня, буряк пізній.

В теплицях вже підготовлена на висадку розсаду ранньої капусти та кукурудзи. Догляд за розсадою салатного перцю та баклажанів продовжується. Ще одне з господарств вирощує розсаду кавунів.

Ілюстрація.Фото: «ПАЕК»
Ілюстрація.Фото: «ПАЕК»

«Структура посіву насіння овочів та висадки розсади побудована таким чином, щоб мати можливість отримати як ранні врожаї, так і більш пізні. Це в свою чергу дозволить забезпечити реалізацію свіжої, якісної овочевої продукції протягом року», — додали в компанії. 

Передзамовлення на плодоовочеву продукцію можна зробити за телефоном +38073 026 12 62, або по пошті  ovochi.paek@gmail.com — Анна Котляр, директор з комерційних питань.

Ілюстрація.Фото: «ПАЕК»
Ілюстрація.Фото: «ПАЕК»
Фото: «ПАЕК».Фото: «ПАЕК».
Раніше повідомлялось, що «ПАЕК» збільшить експорт власної агропродукції на ринок ЄС.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі ТОВ «ПАЕК».

Читайте також: