• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.2° Ясне небо

Александр Бондарь

Александр Бондарь

Депутат Николаевского областного совета

І знову граблі по голові. Добра справа, через схеми?

22 грудня відбулась сесія Новобузької районної ради, одним із питань було надання дозволу на придбання житла для дитячих будинків сімейного типу. Історія цього питання виникла вперше, а саме через надання цільової державної субвенції місцевим бюджетам. І місцеві чиновники почали виконувати.

Мені на минулому тижні дійшла інформація, що місцеві чиновники визначили будівлю для придбання за сумою 2 млн.грн. Сума мене вразила, знаючі вартість нерухомості у м.Новий Буг, намагався з’ясувати у кого, за яким адресом і чому така вартість.

Мені вперто не говорили у кого і не вказували адресу, але сказали методику визначення «Нам сказала область купляйте, але на більше 10тис. 300грн за 1 м2» РЕАЛЬНО такої вартості на вторинному ринку житла Нового Буга – НЕ МАЄ. Якщо така вартість житла була, то четверть власників вже продали своє майно. Інформацію прийняв таку яка є, бо сильно спілкуватись зі мною по цій темі не бажали.

Але, як виявилось чиновники райдержадміністрації не бажають спілкуватись із депутатами Новобузькою районної ради.

Це відео наглядно показує ставлення депутатів до таких дій. Кота в мішку не сховати.

Місцеві депутати взнали який це будинок, хто там проживає і за яку він вартість продавався.

Ціна продажу - 50 тис. доларі і ХОРОШИЙ ТОРГ, а місцева влада пропоную купити більше ніж 70 тис. доларів ( еквівалент 2млн.грн.) ДИВНО? 

Магічна сила

Формально власником будинку за адресою м. Новий вул. Малиновсько 80 називають Шитника Костянтина Івановича, але всі місцеві жителі знають хто там проживає. Людина із певним статусом, але це поки залишиться ЗАГАДКОЮ.