• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.1° Мінлива хмарність

Ілля Зелінський

Ілля Зелінський

Історик, активіст, військовослужбовець

Про статтю NYT щодо ситуації на лівому березі

Прочитав цю статтю про 6 тисяч втрат за 2 місяці на лівому березі..

Маю кілька думок з приводу того, що сказано ніби морпіхом 35, не знаю на якому тлі і чого саме пережитого він давав цей коментар, не знаю, яким чином та хто підштовхнув його на такі цифри, але вони астрономічні навіть якщо брати всі операції що були на лівому березі за весь час, не лише за крайні 2 місяці та не лише одному н.п. і дійсності вони не відповідають.

Ми працювали на всіх 3-ох напрямах з початку цієї фази операцій і з впевненістю можу сказати які втрати несе противник, все що стояло тут на «стаціонарі» не боєздатне за перші дні, задіяні після 177,810 кріпко потріпані в підмогу їм кинута 104 дивізія, відео їхніх контрнаступальних дій ви мали змогу бачити напевно на всіх ресурсах, техніка горить, десантники вмирають і вмирають, тільки за дії свого підрозділу, з впевненістю можу сказати що втрат противнику нанесено більше ніж було завдано 205 бригаді при всій сумнозвісній для них ситуації в серпні, а ми лише маленька частина цього процесу, морпіхи та екіпажі fpv роблять тотальний цинк для окупантів, але звісно теж не без втрат.

Окупант мав на меті ліквідувати плацдарм ще до 14 грудня до виходу в ефір верховного більшовика, який мав про це заявити.

Заяву його ви чули. 

Я не просто так постійно кажу що розмовляти та давати коментарі мають не всі підряд хто тримає «стрічку» , люди різні, їхні враження різні і для потужного заголовку фаховий журналіст зманіпулює зайо**ним солдатом на раз-два бо це його професія, професія солдата заключається в іншому.