• субота

    12 жовтня, 2024

  • 14.3°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 12 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.3° Похмуро

iPhone 15 Pro: що змінилося?

Новий флагманський iPhone 15 Pro гарантовано переверне ваші уявлення про ідеальний смартфон. У версії 2023 року він отримав значні вдосконалення і став зручнішим, потужнішим і функціональнішим. Давайте коротко познайомимося з основними функціями iPhone 15 Про.

Ключові оновлення новинка

Почнемо із зовнішніх змін. Тепер задня панель гаджета створена із титану. Завдяки цьому він став легшим на 1 грам, але головне – отримав надпотужний захист. Все-таки титан – це найміцніший метал у світі. Флагманська лінійка вийшла у досить строгих відтінках, які вдало доповнюють мінімалістичний дизайн. Його рамки стали тоншими, фронталка та сканер FaceID розмістилися на врізанні Dynamic Island. Такі нововведення дозволили трохи збільшити загальну площу екрану Liquid Retina XDR – параметри якого, до речі, стали кращими. Збереглася опція завжди активного екрану, запроваджена вперше минулого року.

Смартфон працює на базі нового процесора A17 Bionic. На маленькому чіпсеті помістилося 19 мільярдів транзисторів! Потужність та швидкодія в порівнянні з попереднім поколінням зросли значно, - виробник запевняє, що їх 6-ядерний процесор найпотужніший у світі. У Купертіно запевняють, що цей смартфон легко підтримуватиме рейтрейсинг при запуску сучасних ігор. Доповнюють начинку новий 5-ядерний графічний чіп та нейродвигун Neural Engine.

Також оновлення отримав камерний модуль. Основні камери отримали об'єктив з роздільною здатністю 48 Мп, плюс з'явився унікальний телескопічний об'єктив із багаторазовим цифровим збільшенням. Розширилися можливості зйомки в портретному режимі, і вперше з'явилася опція просторових фото і відео. Переглядати їх можна буде при підключенні гарнітури Apple Vision Pro.

Тепер у смартфоні на корпусі розміщено порт USB-C замість Lightning із збільшеною пропускною спроможністю. Завдяки новим ємнішим акумуляторам трохи виріс автономний час роботи.

Чутки не виправдалися: ціна не змінилася

Перед презентацією інсайдери писали, що через нові дорогі комплектуючі на iPhone 15 Pro ціна зросте на 200 доларів. Вони не виправдалися - як і раніше, флагман Айфон 15 Про коштує від 999 доларів залежно від комплектації.

Замовити iPhone 15 Pro на найкращих умовах в Україні пропонує інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут ви зможете купити новий Айфон 15 Про за демократичними цінами, в розстрочку, з офіційними гарантіями та можливістю оформити розширену страховку. Є доставка по Україні.



Читайте також: