• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 19.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.5° Переважно ясно

Безкоштовні поради з юридичних питань: БФ «Щедрик» та DRC відкривають Центр допомоги для миколаївців

У співпраці із Данською радою у справах біженців (DRC) благодійний фонд «Щедрик» відкрив центр допомоги, який надає безкоштовну консультацію та поради з юридичних питань.

Про це повідомляє пресслужба благодійного фонду «Щедрик».

«На жаль, багато людей зіштовхуються з юридичними питаннями, і наш Фонд у співпраці з Данською радою у справах біженців (DRC) готовий вам допомогти у різних ситуаціях», — повідомляють в фонді.

Зокрема, серед питань, з яких консультують в центрі: державні виплати, закриття або перереєстрація бізнесу, питання з оформлення опіки, спадкоємності, розлучень, перетину кордону з дітьми, відновлення втрачених документів та інші.

«Ми пропонуємо вам можливість отримати високоякісну правову допомогу в центрі, розташованому за адресою: вулиця Адмірала Макарова, 37/5.

За консультацією можна звернутись за номером: +380635368922», — зазначили в благодійному фонді. 

Нагадаємо, що мешканці Широківської та Снігурівської громади пройшли навчання і отримали стартові набори для вирощування курча-бройлера. Як повідомляв виконавчий директор Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст Олександр Мосін, до проекту залучили людей, які проживають на раніше окупованих територіях та втратили домашнє господарство.

Читайте також: