• середа

    9 жовтня, 2024

  • 13.8°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.8° Переважно ясно

Вранці росіяни вдарили по Миколаєву шістьма ракетами с-300

Зранку, 23 липня, близько 04:20, російські війська завдали удару по Миколаєву шістьма ракетами С-300.

Про це повідомляють в Миколаївській ОВА.

Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

 Також вдень та ввечері, 22 липня, через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави та чагарників в Корабельному районі міста.

Вдень, 22 липня, внаслідок ворожих обстрілів в лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Також після обстрілів, вночі, 22 липня, у селі Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку. Постраждалих немає.

Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

Так, вдень, 22 липня, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави на відкритій території в селі Новоєгорівка та двічі в селі Соколівка Березнегуватської громади.

Нагадаємо, українська штурмова авіація та гелікоптери нанесли 4 удари по 2 опорним пунктам росіян на Херсонщині і по скупченню ворожої сили та техніки на Миколаївщині,

Читайте також: