• середа

    9 жовтня, 2024

  • 14.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.8° Ясне небо

На Херсонщині окупантів лякають загороджувальними загонами чеченців

На тимчасово окупованій території Херсонської області російських солдат лякають загороджувальними загонами чеченців, аби не допустити їхнього відступу.

Про повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

— Серед особового складу угруповання військ РФ в місті Херсон поширюється інформація про розміщення на лівому березі річки Дніпро підрозділів нацгвардії чеченської республіки, які нібито отримали наказ на виконання функцій загороджувальних загонів і недопущення відступу окупаційних військ з правобережної Херсонщини, — сказав Олексій Громов.

За його словами, до північно-східних районів Херсонської області противник стягнув велику кількість озброєння та військової техніки.

— Не виключено, що противник може або буде намагатися здійснити наступальні дії в глибину нашої території з метою перехоплення ініціативи та створення загрози нашим успіхам. Щоб змусити ЗСУ припинити розширення плацдармів та перейти до оборони, — сказав Олексій Громов.

Раніше повідомлялося, що у Херсоні російські окупанти шукають підземні захищені приміщення, в яких можна обладнати бомбосховища, а в Антонівці масово скуповують та вилучають усі наявні плавальні засоби.

Читайте також: