• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 21°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21° Похмуро

ЗСУ на Півдні завдали близько 100 ударів ракетами та артилерією по військах РФ та складах

Сили оборони Півдня України виконали близько 100 вогневих завдань по позиціях та логістиці російських окупантів у Херсонській та Миколаївській областях.

Про це йде мова у зведенні Оперативного командування «Південь» щодо поточної ситуації 2 листопада.

Вказується, що підрозділи ракетних військ і артилерії Збройних сил України завдали уражень по місцях скупчення ворога, а також логістичним ланцюгам. Інформація щодо втрат противника дорозвідується.

Наразі війська РФ продовжують вести оборону та намагатися утримувати зайняті рубежі. Повітряну розвідку ворог проводить безпілотниками в Бериславському та Херсонському районах тимчасово окупованої Херсонщини, а також в Баштанському та Миколаївському районах Миколаївщини.

Протягом ночі війська Росії наносили вогневе ураження по позиціях підрозділів ЗСУ із застосуванням РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів та танків.Тилові райони окупант атакував ударними дронами та ракетами повітряного базування.

В цілому ситуація в операційній зоні ОК «Південь» залишається напруженою, але контрольованою.

Тим часом призначені російськими окупантами гауляйтери та підконтрольні Кремлю інформагенції заявляють про серію ударів в районі Антонівського мосту поблизу Херсону. Йде мова про застосування 18 ракет HIMARS, з яких 12 нібито збило російське ППО, а 6 вразили свої цілі.

Читайте також: