• середа

    9 жовтня, 2024

  • 21.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.2° Похмуро

«Питання часу», — «кіборг» Костенко переконаний, що ЗСУ відіб’ють Херсонщину

Полковник СБУ «кіборг» і нардеп Роман Костенко, який з перших днів повномасштабного вторгнення Росії, став до лав Збройних Сил та обороняє південь України, впевнений, що Херсонщина буде звільнена, але це питання часу.

Про це Роман Костенко сказав у інтерв’ю Дмитру Гордону 17 липня, - пишуть НикВести.

— Я думаю, що однозначно найближчим часом ми маємо зробити все, щоб хоча б вибити їх за Дніпро (у Херсонській області, - прим.). Це буде, з військової точки зору, зробити легше, ніж потім. Я просто знаю, що вони будуть робити. Коли ми виб’ємо їх за Дніпро, а ми це зробимо, вони підірвуть Антоновський міст та візьмуть під контроль дамбу. А потім Дніпро штурмувати — це дуже складна історія… Тому, я скажу так: ми все звільнимо, тільки питання часу, коли і що. Але військова вдача — штука, яка вивела в ранг військових великих майстрів дуже багатьох людей, саме військова вдача. Тому, в Україні сильні сміливі люди, патріоти, я важаю, вона буде на нашій стороні, - сказав Роман Костенко.

Ситуація на фронті станом на 17 липня, карта DeepStateMAP

Нагадаємо, окупаційна влада в Херсонській області погрожує місцевому населенню депортацією до Росії за будь-які «порушення».

Читайте також: