• середа

    9 жовтня, 2024

  • 15.9°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.9° Мінлива хмарність

«Вони зляться», — Кім розповів, що окупанти почали частіше обстрілювати Миколаїв через успішний контрнаступ ЗСУ

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів, що російські окупанти збільшили кількість ударів по Миколаєву через успішний контрнаступ українських військових. 

Про це він повідомив в ефірі телеканалу «5 канал».

— Наші Збройни Сили України мають успіх, вони просуваються, тренуються на Антонівському мосту, передають привіти. Вони зляться, стріляють у відповідь. Але з військовими нічого зробити не можуть, бо стріляють по цивільним об'єктам. Так їм легше пояснити, що там в ангарі з коровами у нас, наприклад, командний пункт, – каже Віталій Кім

Нагадаємо, що рано вранці 20 липня Збройні сили України завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсонській області. Вчора ЗСУ знищили позицію російської ППО біля Антонівського мосту в Херсоні, а також укріплення, де знаходились військові, що його охороняли.

В британській розвідці зазначили, що  міст залишається придатним для використання, але це ключова вразливість для російських сил.

В свою чергу голова Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що удари українських сил по мосту в Антонівці ускладнили логістику для окупантів. Наразі ЗСУ контролюють шляхи відходу військ РФ на Херсонщині.

Також повідомлялося, що у російських окупантів виникли проблеми з ремонтом Антонівського мосту в тимчасово захопленому Херсоні.

Читайте також: