• субота

    5 жовтня, 2024

  • 17.7°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.7° Мінлива хмарність

На Миколаївщині за добу на пожежах загинуло двоє людей, один чоловік постраждав

У Миколаївській області 30 січня та в ніч на 31 січня рятувальники ліквідували сім пожеж, одна з яких виникла в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них. У двох пожежах загинули люди.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

Так, після чергового ворожого обстрілу Очакова по вулиці Соборна загорівся житловий будинок. О 14:19 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 30 квадратних метрів.

Інші шість пожеж не пов'язані із веденням бойових дій.

В понеділок, 30 січня о 16:40 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння у квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вулиці Погранична у Миколаєві. По прибуттю вогнеборці евакуювали із сусідніх квартир четверо осіб, з них одну дитину.

— З квартири, в якій сталося займання вивели 44-річного чоловіка, якого госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги. Під час проведення розвідки в квартирі виявлено тіло 52-річної жінки,  року народження, – повідомили в відомстві. 

Вночі 31 січня, о 03:02 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по вулиці Одеська в смт Воскресенське Миколаївського району загорівся гараж та житловий будинок. Під час проведення розвідки виявлено тіло загиблого чоловіка 1982 року народження. О 05:30 пожежу ліквідовано на площі 50 кв.м.

Раніше повідомлялося, що у селі Білине Одеської області внаслідок пожежі загинула жінка та троє маленьких дітей.

 

Читайте також: