• неділя

    29 вересня, 2024

  • 21.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.2° Похмуро

Мерія Миколаєва найме додатково 26 працівників для обстеження та обліку пошкоджених будівель

Чисельність апарату та виконавчих органів Миколаївської міської ради планують збільшити на 26 штатних одиниць.  

Про це у коментарі кореспонденту «НикВести» повідомив керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Андрій Волков.

— Штатна чисельність збільшується з метою обстеження пошкоджень і веденням державного реєстру пошкодженого майна, — пояснив Андрій Волков

Зокрема, 6 штатних одиниць спрямують до Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 2 — до Департаменту архітектури та містобудування, 4 — до Державної архітектурної будівельної інспекції, по 3 — до адміністрацій Заводського, Інгульського та Центрального районів, ще 5 — до Адміністрації Корабельного району.

Варто зазначити, що збільшення штату міської ради можливе тільки після затвердження цього рішення депутатами на сесії Миколаївської міської ради. 

Раніше повідомлялося, що на утримання в 2023 році органів місцевого самоврядування з бюджету Миколаєва планують виділити 412 мільйонів 167 тисяч гривень

Пізніше міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що з мерії звільнилась велика кількість чиновників, які виїхали з міста у перші дні війни і до цього часу не повернулися.

Читайте також: