• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

У ще одному мікрорайоні Миколаєва запрацював пункт розливу води від РАТЕГ

Фото: Миколаївська обласна радаФото: Миколаївська обласна рада

У Миколаєві відкрили точку видачі питної води. Це вдалося зробити РАТЕГ, з якою співпрацює Миколаївська обласна рада у рамках меморандуму. 

Про це повідомили в Миколаївській обласній раді.

На відкритті бювету 12 червня в Ракетному Урочищі були присутні голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, керівник РАТЕГ Сергій Власенко, директор Агенції регіонального розвитку Миколаївської області Євген Бабков, а також голова Регіональної асоціації автомобілістів Олена Софійчук та представники громадськості.

Фото: Миколаївська обласна радаФото: Миколаївська обласна рада
Фото: Миколаївська обласна радаФото: Миколаївська обласна рада
Фото: Миколаївська обласна радаФото: Миколаївська обласна рада

«Це необхідність для мешканців Миколаєва та області, особливо у літній період, адже водозабезпечення стосується не лише здоровʼя населення, а й санітарної ситуації. Це вже третій проєкт РАТЕГу, успішно втілений на території області. Його особливість у встановленій системі очистки води», — повідомив Антон Табунщик.

Сучасна система очистки здатна зробити воду будь-якого ступеню забруднення не лише чистою, а й корисною для вживання. Устаткування з двома японськими мембранами здатне очистити до 500 літрів води на годину, що набираються зі свердловини глибиною 32 метри.

«У планах — відкриття ще кількох таких пунктів у обласному центрі. Працюємо з Асоціацією для відкриття їх і в інших населених пунктах, де найбільша потреба. Усе відновимо та зробимо ще кращим, ніж було!», — додав очільник облради.

Нагадаємо, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик відвідав Ольшанську громаду, де проживає близько 10 тисяч людей. 

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Миколаївська обласна рада.

Читайте також: