• середа

    9 жовтня, 2024

  • 13.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.8° Ясне небо

Миколаївська область в трійці по Україні за кількістю зруйнованих та пошкоджених закладів освіти

Миколаївська область є третьою серед областей, у яких пошкоджено та зруйновано найбільшу кількість закладів освіти. Тільки у Миколаєві окупанти знищили 19 таких закладів.

У середу, 27 липня, міністр освіти і науки Сергій Шкарлет в межах робочої поїздки до Миколаєва разом із колегами оглянули місцеві школи, коледж і університети. Обговорили з керівниками закладів організацію нового навчального року, кадрові питання та контингент учнів,  повідомляє Урядовий портал.

— Окремі заклади освіти міста, в які поцілили російські ракети, вщент знищені. З 1058 закладів освіти області у зруйнованому стані перебувають 19, 175 пошкоджено (59 садочків, 94 школи, 10 профтехів, 12 закладів вищої та фахової передвищої освіти), – зазначив під час візиту Сергій Шкарлет та додав, що Миколаївська область є третьою серед областей, у яких пошкоджено та зруйновано найбільшу кількість закладів освіти.

Нагадаємо, що вранці у четвер, 28 липня, ракета окупантів влучила на територію водної станції миколаївського Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

 

Читайте також: