• середа

    9 жовтня, 2024

  • 15.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.1° Ясне небо

На Первомайщині готуються до нового навчального року та приводять до ладу бомбосховища

Громади Первомайського району Миколаївської області готуються до нового навчального року. Перш за все до ладу приводять споруди цивільного захисту.

Про це повідомили у Первомайській РВА.

— Постійні ракетні обстріли рашистами українських міст змушують громадян ховатися в укриттях. Проте останні зазвичай не є захисними спорудами та не мають потрібного обладнання для тривалого перебування великої кількості людей. До того ж не всі громадські споруди мають укриття...У Первомайському районі робота щодо  наведення порядку в спорудах цивільного захисту ведеться вже декілька років поспіль. Наразі це питання дуже актуальне, — зазначили в військовій адміністрації.

Так, в комунальному закладі «Красненьківський заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Кривоозерської селищної ради» повністю замінили освітлення в укритті, встановили перила та продовжують будівельні роботи. У Великомечетнянському старостинському окрузі Кривоозерської селищної ради також працюють над облаштування захисної споруди.

Нагадаємо, що у Херсоні російські окупанти шукають підземні захищені приміщення, в яких можна обладнати бомбосховища, а в Антонівці масово скуповують та вилучають усі наявні плавальні засоби.

Читайте також: