• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 13.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.1° Мінлива хмарність

Злагоджена робота найбільших гуманітарних штабів Миколаївщини - ефективна допомога населенню, — Замазєєва

Найбільші  волонтерські організації Миколаївщини - БФ «Світлі справи», Миколаївська обласна організація товариства «Червоний хрест України», БФ «Карітас» та ГО «Мрій Дій» обговорили нагальні питання для раціоналізації надання гуманітарної допомоги мешканцям Миколаївщини та внутрішньо переміщеним особам з окупованих територій та зони проведення бойових дій.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва в Телекрам каналі.

На нараді розглянули питання підготовки Миколаївщини та центрів компактного перебування ВПО до опалювального сезону. Також важливим питанням є залучення донорів для більшого забезпечення мешканців гуманітарною допомогою.

Крім того, обговорили і питання забезпечення мешканців пошкоджених будівель osb плитами та плівкою для перекриття уражених частин. Гуманітарний штаб Миколаївщини (БФ «Світлі справи») якій працює під патронатом голови облради вже почав активну роботу у напрямку повного вирішення цього питання.

— Як результат —  розподілили зони відповідальності у наданні допомоги різноманітним верствам населення та заручилися підтримкою один одного для збільшення ефективності допомоги місту та області. Працюємо на Перемогу разом», — зазначила Ганна Замазєєва.

Нагадаємо, що понад 40 тисяч гривен за добу зібрала команда волонтерського штабу голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої на потреби для військових.

Раніше повідомлялося, що гуманітарний штаб «Світлі справи» прихистив вже 10 тисяч переселенців на Миколаївщині.

Читайте також: