• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 15.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.4° Похмуро

В Миколаївському зоопарку поповнення: народились баранчики святого Якова

Протягом декількох років підряд на початку весни у мешканців етнографічного подвір’я «Дідова хата», баранчиків святого Якова, народжується малеча. За традицією так сталося і цього року. 

Про це повідомляють у Миколаївському зоопарку.

Цьогоріч потомство привели відразу дві пари.

— 23 лютого у овечки Вєри та баранчика Макса народилося одне дитинча (баранчик). Співробітники дали йому ім'я Блінчік, на честь слов'янського народного свята, яке присвячене закінченню зими та настанню весни - Масляної. А от 1 березня у пари Мері та Макса народилося двоє овечок. Їх назвали Весна та Віка, – повідомляють в зоопарку.

Розповідають також, що малюки почуваються дуже добре, мають гарний апетит. Вони веселі, грайливі та активні. І запрошують миколаївців переконатися у цьому особисто.

— У цьому ви особисто можете переконатися завітавши до Миколаївського зоопарку на етнографічне подвір’я «Дідова хата». Адже з настанням теплих сонячних днів, малюків разом із батьками випустили до літнього вольєра, – йдеться в повідомленні.

Раніше, Миколаївська волонтерка розповіла, як змінилося життя притулку для тварин в Лупарево під час повномасштабної війни. Внаслідок обстрілів багато тварин загинуло.

Читайте також: