• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 15.8°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.8° Переважно ясно

Екс-директор департаменту Миколаївської міськради отримав підозру в розтраті ₴300 тисяч

Екс-директору департаменту Миколаївської міської ради повідомили про підозру в заволодінні бюджетними коштами на суму понад 300 тисяч гривень.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

Екс-посадовцю також повідомили про підозру в службовому підробленні. За даними слідства, у 2017 році посадовець підписав акти виконаних робіт із розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції дошкільного навчального закладу, достовірно знаючи, що роботи, визначені договором, не виконані в повному обсязі. На підставі завідомо підроблених офіційних документів він заволодів бюджетними коштами у сумі понад 300 тисяч гривень.

Про підозру оголосили екс-голові Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради В’ячеславу Булаху, який керував департаментом у 2017-2019 роках. В березні 2018 року поліція оголосила, що підозрює посадових осіб Департаменту енергетики та енергозбереження Миколаївської міської ради у зловживанні владою та роботі на користь приватних компаній при капітальному ремонті, заміні вікон та дверей у будівлі середньої школи №22 Миколаєва.

Читайте також: