• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 14.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.2° Похмуро

У Миколаєві встановлять 5 контейнерних опріснювальних систем на сонячних панелях

Миколаївська міська рада

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів робочу зустріч з послом німецької компанії «Boreal Light GmbH» Анною Шепеленко. Під час обговорення міжнародні партнери повідомили про встановлення у Миколаєві 5 контейнерних опріснювальних систем на сонячних панелях.

Про це інформує пресслужба Миколаївської міської ради.

У рамках проєкту компанія «Boreal Light GmbH» в партнерстві з однією із найбільших європейських фінансових установ розвитку «KfW DEG» встановить у Миколаєві 5 контейнерних опріснювальних систем на сонячних панелях. 

Зазначається, що три співробітники МКП «Миколаївводоканал» пройдуть навчання із встановлення, використання та обслуговування опріснювальних систем в Німеччині.

– З нашого боку ми забезпечуємо територію для встановлення систем, джерело водопостачання, резервуари для накопичення очищеної води, а також зобов'язуємось обслуговувати їх. Дякую нашим партнерам за підтримку Миколаєва і допомогу у вирішенні проблем з питною водою, – сказав міський голова Олександр Сєнкевич.  

Повідомляється, що у робочій зустрічі брали участь заступник міського голови Сергій Коренєв, директор МКП «Миколаївводоканал» Борис Дуденко, заступник директора департаменту міського голови Ігор Філіппов та менеджер з регіонального розвитку КУ ММР «Агенція розвитку Миколаєва» Віктор Сікаленко.

Також говориться про те, що під час візиту до Миколаєва представниця компанії «Boreal Light GmbH» оглянула локації, де будуть встановлені опріснювальні системи та поспілкувалася з колективом водоканалу.

Нагадаємо, миколаївська школярка виграла Олімпіаду Геніїв та отримала $120 тисяч на навчання в США. 

Читайте також: