• неділя

    29 вересня, 2024

  • 24°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 24° Мінлива хмарність

Наступна онлайн-сесія міськради Миколаєва відбудеться 30 серпня

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич планує провести наступне онлайн-засідання сесії міської ради наприкінці серпня.

Відповідне розпорядження міський голова підписав 11 серпня.

Пленарне засідання двадцять третьої сесії Миколаївської міської ради VІІІ скликання  заплановано на 30 серпня на 11:00.

Нагадаємо, нещодавно депутати висловили думки стосовно переходу до роботи у офлайн режимі. Так,  депутат Миколаївської міської ради, голова фракції «Пропозиція» Федір Панченко не вважає, що очний формат роботи суттєво змінить ефективність роботи комісій міськради, він не проти проведення засідань, як в офлайн, так і онлайн форматі.

Депутат Миколаївської міської ради Артем Ільюк також вважає, що сьогодні більш ефективним для участі депутатського корпусу на засіданнях сесії є формат онлайн-конференцій. 

В свою чергу, голова фракції «Слуга народу» в Миколаївській міській раді Тетяна Домбровська наголосила на важливості переходуроботи міськради в очний режим.

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що депутатський корпус Миколаївської обласної ради почне працювати в очному режимі тільки тоді, коли будуть остаточно ухвалені заходи з безпеки та забезпечене місце з укриттям.

Раніше перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик заявив, що ініціює проведення офлайн-засідань депутатського корпусу, оскільки більшість з депутатів вже давно повернулись та працюють на місцях.

Голова фракції «Наш край» в Миколаївській обласній раді Юрій Кормишкін також підтримує повернення роботи сесій облради у режимі офлайн.

В свою чергу, голова фракції «Пропозиція» в Миколаївській обласній раді Андрій Волков не вважає, що очний формат роботи суттєво вплине на якість роботи комісій облради, однак, підтримує ідею проведення засідань в офлайн режимі.

Читайте також: