• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15° Ясне небо

Миколаївські студенти похилого віку повернулися до навчання: записалося вже 317 охочих

У Миколаєві вперше від початку повномасштабного вторгнення РФ відкрив двері Університет третього віку. На навчання вже записалися 317 студентів.

Як повідомили у Миколаївській міській раді філії університету працюють у кожному районі міста. Найбільша кількість студентів у Корабельному, там навчатимуться біля третини всіх зареєстрованих. 

В Університеті третього віку навчаються студенти від 60 років. Заняття проходять на базі відділень денного перебування міського територіального центру соціального обслуговування в кожному районі.  В університеті студенти можуть обрати факультет за власними вподобаннями: «Філологічний», «Літературно-музичний», «Здоровий спосіб життя», «Комп’ютерно-інформаційний», «Культурно-дозвілева діяльність та рукоділля», «Соціально-психологічний».

Заняття триватимуть до травня, після чого відбудеться випускний з врученням сертифікатів про закінчення. За бажанням студенти можуть залишитися на другий рік і повторно пройти курс.

Нагадаємо, що начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що в навчальному році 2023/2024 більшість шкіл працюватиме онлайн через збільшення інтенсивності обстрілів.

Читайте також: