• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 11.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 11.8° Ясне небо

Росіяни активно перекидають військове забезпечення та живу силу через Маріуполь

Російські загарбники активізували перекидання військового забезпечення через окупований Маріуполь Донецької області. Зафіксовано щонайменше дві колони по 10 вантажівок з БК через Маріуполь-Мангуш.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

«Росіяни активізували перекидання військового забезпечення та поки живої сили через Маріуполь та Маріупольський район, переважно в напрям Бердянська. Зафіксовано щонайменше дві колони по 10 вантажівок з БК через Маріуполь-Мангуш по вказаному напряму лише за вчора», — зазначив він.

Також зафіксовано рух військових колон з тягачами на північ від Маріуполя через селище Чермалик.

Крім того, за словами радника, активізувалася ворожа авіація з напряму Єйськ — Приморсько-Ахтарськ в напрям на північ Донецької області.

«Поменшало пусків КАБ та ракет в бік Запоріжжя над Маріуполем при збереженні активності авіації, що вказує про пріоритети на півночі області», — додав Петро Андрющенко.

Як повідомлялось раніше, партизанський рух «АТЕШ» зафіксував перекидання російськими військовими чергової партії військової техніки з тимчасово окупованого Криму в бік Херсонської області.

Також, російські окупаційні війська готуються до ще більшої атаки на Авдіївку, проте зараз погодні умови не дозволяють їм застосовувати техніку.

Читайте також: