• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 18.8°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.8° Слабкий дощ

У Києві нетверезий водій наїхав на поліцейського та намагався втекти з місця ДТП

Поліцейські Київщини повідомили про підозру нетверезому кермувальнику, який тікав від правоохоронців, скоїв наїзд на одного з них та продовжив втечу.

Про це повідомила поліція Київської області.

За даними правоохоронців, ввечері, під час служби, працівники відділу реагування патрульної поліції виявили на легковику правопорушника, який проігнорував знак обов’язкової зупинки перед залізницею.

Працівники поліції увімкнули проблискові маячки та гучномовець з вимогою зупинитись, але водій продовжував рух. Згодом утікач проявив неуважність, його автомобіль занесло на 360 градусів і він призупинився.

Поліцейські підбігли до водія, якого намагались затримати, подаючи команди вийти з автомобіля. Один із правоохоронців блокуючи рух, став перед легковиком, але водій здійснив наїзд на працівника поліції, який впав на капот й таким чином продовжив рух, ігноруючи команди поліцейських зупинити транспортний засіб.

Надалі нетверезий водій виїхав на автодорогу Київ-Одеса та проїхав близько трьох кілометрів. Згодом спільно з місцевими жителями поліцейські зупинили водія.

Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. В організмі чоловіка виявили 1,04 проміле алкоголю.

Чоловіку повідомили про підозру за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у звʼязку з виконанням цим працівником службових обовʼязків. Йому загрожує до 5 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у Вознесенську Миколаївської області водій легковика збив пішохода та намагався втекти. Його затримали правоохоронці.

Читайте також: