• середа

    18 вересня, 2024

  • 18.6°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 18 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.6° Слабкий дощ

123 бригада ЗСУ відкриває нові вакансії у підрозділі безпілотних систем

У складі одного з батальйонів Миколаївської 123 бригади відкрито нові вакансії у взводі безпілотних систем. Бригада активно набирає пілотів, дешифрувальників та диспетчерів ISTAR для участі в сучасних бойових операціях.

Підрозділ оснащений різноманітними безпілотними літальними апаратами, зокрема популярними «Мавіками», мультикоптерами-бомберами та FPV дронами. В майбутньому планується озброєння літаковими типами БпАК. Зараз відчувається гострий дефіцит кадрів, тому бажаючі мають можливість швидко стати частиною команди.

Крім пілотів, підрозділ шукає дешифрувальників, які будуть аналізувати відеоматеріали з дронів для виявлення ворожих позицій. Також є вакансії для диспетчерів ISTAR, які забезпечуватимуть координацію дій екіпажів БпЛА, артилерії та інших підрозділів за допомогою сучасної системи «Дельта».

Служба в цих ролях є складною та вимогливою, але надає можливість для професійного розвитку та самореалізації. Претендентам пропонується повний спектр навчальних програм і можливість вибору напряму служби відповідно до їхніх здібностей.

Як потрапити в підрозділ?

Заявки приймаються через електронну пошту та месенджери Signal/WatsApp: oleksandr.chertkov@gmail.com, +380 50 063 9113. Після співбесіди та отримання відповідного відношення, кандидати проходять навчання в центрі неподалік від Миколаєва, після чого приєднуються до підрозділу.

Бригада закликає звертатися лише тих, хто серйозно налаштований на службу та готовий до викликів військового життя. Для тих, хто вже визначився з вибором, служба в 123 бригаді стане не лише професійним, а й особистим досягненням.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба 123 Бригади територіальної оборони.

Читайте також: