• середа

    18 вересня, 2024

  • 18.8°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 18 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.8° Слабкий дощ

Репортаж «МикВісті» допоміг переселенці та власниці кав‘ярні у Вознесенську в 4 рази збільшити кількість клієнтів

Олександра Лі – переселенка з Олешок відкрила кав’ярню у Вознесенську. Архів: «МикВісті»Олександра Лі – переселенка з Олешок відкрила кав’ярню у Вознесенську. Архів: «МикВісті»

Репортаж онлайн-медіа «МикВісті» з історією переселенки з Херсонської області Олександри Лі, яка відкрила кав‘ярню у Вознесенську на Миколаївщині допомог підприємиці збільшити кількість клієнтів фактично у чотири рази. Про це вона розказала нам коментарі.

У матеріалі «Від окупації до нових можливостей: Як переселенка з Олешок відкрила кав’ярню у Вознесенську» детально розповідалося про шлях Олександри Лі від переїзду до нового міста до відкриття власного бізнесу. Олександра поділилася своїм досвідом адаптації до нових умов і викликами, з якими зіткнулася при запуску кав’ярні.

За словами власниці кав’ярні Олександри Лі, люди, дізнавшись про заклад через статтю, почали активно відвідувати кав’ярню, що суттєво вплинуло на розвиток бізнесу.

— Я бачила, що люди принципово зупиняються, тобто їдуть сюди. Для мене кількість клієнтів збільшилась у чотири рази від того, що було. Дуже багато нових клієнтів приходять кожного дня, і це позитивно вплинуло на дохід і обсяги продукції, яку ми тепер постійно готуємо, — розповіла Олександра Лі.

Підприємиця зазначила, що стаття продовжує привертати увагу нових клієнтів, які знаходять статтю в мережі та приїжджають до закладу.

— Люди досі знаходять статтю, надсилають мені її, і це сприяє тому, що нові клієнти приходять щодня. Люди досі знаходять матеріал, надсилають його мені та приїжджають до кав’ярні. Без цієї публікації я би просувалася значно повільніше, — сказала вона.

Кав’ярня у Вознесенську, яку відкрила Олександра Лі. Архівне фото:«МикВісті»Кав’ярня у Вознесенську, яку відкрила Олександра Лі. Архівне фото:«МикВісті»

Олександра Лі також розповіла, що кілька днів тому її кав‘ярню відвідали представники Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри в Україні» — UCBI, які також дізнались про її заклад з публікації у медіа.

— Це було дуже несподівано. Люди, які до мене приїжджають, вселяють у мене віру, що я на правильному шляху, — сказала Олександра Лі.

Завітати до кавʼярні ви можете з понеділка по неділю з 9.00-19.00 за адресою: вул. Соборності, 8. Також ви можете підписатись на сторінку кавʼярні @handmade_bakery_.

Олександра Лі разом з представниками UCBI, фото надала власниця кав‘ярніОлександра Лі разом з представниками UCBI, фото надала власниця кав‘ярні

Переселенці на Миколаївщині

Станом на початок 2024 року, в Миколаївській області перебувало понад 129 тисяч переселенців. За словам директорки департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОВА Оксани Єльчієвої, з 129 тисяч — понад 74 тисячі жінок, 34 тисячі дітей, 10 тисяч людей похилого віку та п'ять тисяч людей з особливими потребами.

Нагадаємо, що у Вознесенську хочуть збудувати житло для розміщення внутрішньо переміщених осіб на базі пошкодженої внаслідок обстрілів нежитлової будівлі. Місцева влада шукає донорів для фінансування проєкту.

Читайте також: