• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.2° Ясне небо

Освіта без бар'єрів: як діти продовжують вчитися, перебуваючи у лікарні

На Миколаївщині діє освітній центр ДУ «Школа супергероїв», фото: Миколаївська ОДАНа Миколаївщині діє освітній центр ДУ «Школа супергероїв», фото: Миколаївська ОДА

На Миколаївщині в одному з закладів охорони здоров'я діє освітній центр ДУ «Школа супергероїв». Від квітня 2023 року тут навчаються за шкільною програмою діти, які проходять стаціонарне лікування.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної державної адміністрації. 

«У нас облаштований клас дошкою EDpRo та партами. Станом на перше вересня в освітньому центрі навчанням було охоплено 700 пацієнтів, а також надано близько 5000 освітніх послуг. Весь процес супроводжують штатні працівники — завідувач, вчитель початкових класів й вихователь, асистенти, а також практичний психолог. Новий навчальний рік ми вже розпочали та готові навчати наших маленьких супергеройчиків», — розповіла завідувач освітнього центру ДУ «Школа супергероїв» Надія Руденко.

Довідка

 «Школа супергероїв» — це мережа безплатних шкіл у медичних закладах. Наразі вона функціонує як державна установа під патронатом Першої леді Олена Зеленська, а реалізація освітнього процесу відбувається у рамках флагманського проєкту Міністерства освіти і науки України «Освіта для всіх».

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Миколаївська ОДА.

Читайте також: