• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 20°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20° Мінлива хмарність

Миколаївська співачка увійшла до пʼятірки найсильніших у відборі на «Дитяче Євробачення 2023»

Вчора, 24 липня, оголосили імена фіналістів національного відбору дитячого пісенного конкурсу Євробачення. Миколаївська співачка Анастасія Бєлібова увійшла до пʼятірки найсильніших.

Юній співачці 12 років, вона народилася в Миколаєві, а наразі проживає в місті Южноукраїнськ Миколаївської області, повідомили «Суспільне Культура».

Вихованка вокальної студії «Талант» ММПК «Молодіжний» пройшла етап прослуховувань з піснею «Сильна», написаною для дівчинки професійною командою: робота над звуком — Нікита Горшков, музика — Катя Лелека, текст — Катя Лелека і Лариса Хем.

«Обрати фіналістів було складно, хотілося залишити всіх. Наша пʼятірка вийшла по-справжньому різноманітною та сильною. Моя думка: будь-хто з них якісно, круто та професійно представить Україну на «Дитячому Євробаченні», — сказала музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тараборова.

Нагадаємо, херсонська співачка Марія Чумак за псевдонімом Мрія написала пісню «Човни», в якій йдеться про підрив дамби Каховської гідроелектростанції російськими військами.

Читайте також: