• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 15.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.4° Похмуро

Вдарив тероборонівця: на Миколаївщині поліцейському повідомили про підозру у перевищенні повноважень

Южноукраїнському поліцейському повідомили про підозру у перевищенні повноважень. Він вдарив у живіт представника місцевої територіальної оборони.

Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

«За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління поліції ГУ Нацполіції України в Миколаївській області у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися застосуванням насильства (ч. 2 ст. 365 КК України)», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, капітан  поліції, прибувши на місце виклику щодо порушення громадського порядку мешканцями багатоповерхового будинку у Южноукраїнську, за відсутності підстав для застосування фізичної сили наніс потерпілому – представнику місцевої територіальної оборони, удар в живіт, чим завдав останньому фізичного болю.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування  здійснюється ТУ ДБР, розташованим у місті Миколаєві, за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції в Миколаївській області.

Нагадаємо, на Миколаївщині судитимуть колишнього поліцейського, який допомагав російським військам при окупації Снігурівки.

Читайте також: